Dsquared

DSquared2 je poznat modni brend koju su osnovali kanadski blizanci, Dean i Dan Catena. Prepoznatljiv po hrabrom i edgy dizajnu, brend kombinuje kanadsku opuštenost sa italijanskom veštinom izrade, što ga čini omiljenim među modno osvešćenim pojedincima širom sveta.
history and heritage

Istorija i nasleđe brenda

DSquared2 je aktraktivan modni brend koji je proistekao iz kreativne vizije kanadskih blizanaca, Deana i Dana Catena. Osnovan 1994. godine u Milanu, ostavio je dubok uticaj na svetsku modnu scenu zahvaljujući hrabrom i inovativnom dizajnu. DSquared2 se ističe provokativnim stilom, kombinujući elemente streetwear-a i haute couture-a kako bi stvorio jedinstvenu estetiku koja privlači raznovrsnu publiku.

Sa savršenom ravnotežom kanadske tradicije i italijanske izrade, DSquared2 nudi širok asortiman proizvoda, uključujući odeću, obuću i modne dodatke, svi izrađeni sa velikom pažnjom prema detaljima i izuzetnom kvalitetu. Prikazivanje kolekcija na modnim pistama DSquared2 postalo je veoma očekivano zbog njihove teatralne prezentacije i inovativnih koncepata, čime je brend potvrdio svoju poziciju hrabrog i uticajnog učesnika u svetu mode.

Epohalne kreacije

Džins

Inovativan i hrabar pristup džinsu postao je jedan od najprepoznatljivijih znakova ovog brenda. Od ispranog i ukrašenog džinsa do jedinstvenih jakni od džinsa, Dsquared2 džins kreacije odražavaju njihov buntovni duh i oštar stil.
denim1
denim2

ICON kolekcija

„ICON“ kolekcija Dsquared2 obiluje upečatljivim grafičkim printovima i privlačnim logotipima, predstavljajući samouverenu stranu brenda. Ovi statement komadi, kao što su majice, duksevi i modni dodaci, postali su veoma traženi među modnim entuzijastima širom sveta.

Obuća

Dsquared2 obuća se ističe svojim savremenim i urbanih šarmom. Njihove ikonične „Canadian Chic“ čizme za sneg, patike sa visokim gornjim delom i cipele sa krupnim đonom kombinuju modu sa funkcionalnošću, dodajući dašak streetwear stila svakom outfitu.

Umetnost pristupa dizajnu

Dsquared2 je poznat po umetnosti kombinovanja urbanih i savremenih stilova sa hrabrim i izazovnim stavom. Brend je stekao priznanje za inovativan dizajn, jedinstvene klasične komade i karakteristično korišćenje materijala. Njihove kreacije često odišu buntovnim i hrabrim duhom, redefinišući granice mode i istražujući nove perspektive klasičnog oblačenja. Sa naglaskom na zanatsku veštinu i pažljivo izrađene detalje, Dsquared2 predstavlja umetnost kreiranja modernih i kvalitetnih komada koji se ističu među savremenim pojedincima željnim da svojim stilom izraze svoju jedinstvenost.

Nаš odabir Dsquared2 kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00