Parajumpers je italijanski brend odeće koji je osnovao dizajner Massimo Rosetti 2006. godine. Brend je poznat po visokokvalitetnim, funkcionalnim i stilskim jaknama i kaputima inspirisanim hrabrim muškarcima sa Aljaske koji su deo “parajumpersa”, visoko obučene spasilačke ekipe. Parajumpers često koristi inovativne materijale i tehnologije kako bi modni komadi odoleli ekstremnim vremenskim uslovima, što ih čini popularnim izborom među urbanim avanturistima koji traže i modu i praktičnost.
Heritage

Istorija i nasleđe brenda

Muškarci iz 210. eskadrilske jedinice za spasavanje, koji su smešteni na Aljasci, visoko su obučeni za ekstremna spasavanja i rad u divljim, najudaljenijim i najneprijateljskijim delovima sveta. Oni su PJS – ili skraćeno PARAJUMPERS. Hrabri i odvažni, obučeni su bolje od bilo kog drugog vojnog korpusa, ali što je najvažnije, koriste svoje veštine i tehnike da spasavaju živote. Inspirisan susretom sa članovima 210. eskadrile, Massimo Rossetti, kreativni direktor PJS-a, osmislio je prvi komad koji će postati deo kolekcije „Masterpiece“.

Epohalne kreacije

Masterpiece

Kolekcija „Masterpiece“ obuhvata duge jakne sa kapuljačama obrubljenim krznom i višestrukim džepovima. To je postalo zaštitni znak brenda i njegovog hrabrog modnog izraza.
masterpiece
masterpiece2

Gobi

Jakna „Gobi“ je popularan model koji je prepoznatljiv po svom elegantnom dizajnu i karakterističnim okovratnicima na ramenima. To je kraća jakna koja i dalje pruža odličnu izolaciju i zaštitu od hladnoće, čineći je pametnim izborom za svakodnevno nošenje.

Juliet

Za opciju lakšeg odevanja, jakna Juliet je omiljena među modnim poznavaocima Parajumpers-a. To je jakna uskog kroja, dužine do kukova, sa elegantnim izgledom i odlično zadržav toplotu.

Umetnost praktičnosti

Jedna od karakterističnih osobina Parajumpers-a je korišćenje specifičnih materijala i napredne tehnologije. Jakne se izrađuju sa preciznošću i pažnjom prema detaljima, osiguravaju trajnost i udobnost u različitim vremenskim uslovima. Osim toga, karakteristične padobranske kuke i kopče dodaju dašak praktičnosti i jedinstvenosti svakom dizajnu.

Parajumpers jakne nude niz funkcionalnih karakteristika poput višestrukih džepova, odvojivih kapuljača i podesivih manžetni. Ova kombinacija modno naprednog dizajna i izuzetne performanse čini Parajumpers omiljenim izborom među modnim entuzijastima koji cene i stil i svestranost u svojim spoljašnjim odevnim kombinacijama

Naš izbor Parajumpers kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00