Enrico Mandelli

Enriko Mandeli je italijanski modni brend poznat po luksuznoj kožnoj odeći i dodacima. Njihovi dizajni karakterišu čiste linije i bezvremenski stilovi, privlačni onima koji cene sofisticiranu modu. Poznati po svojoj izradi, proizvodi Enrico Mandelli su simbol elegancije i luksuza.

heritage

Istorija i nasleđe brenda

Enriko Mandeli je italijanski modni brend koji je osnovao Enriko Mandeli početkom 2000-ih. Brend je poznat po svojoj luksuznoj kožnoj odeći i dodacima, poznatim po bezvremenskom dizajnu i visokokvalitetnoj izradi. Komadi Enrika Mandeli odražavaju sofisticiranu i elegantnu estetiku, čineći ih simbolom luksuza u svetu mode.

Epohalne kreacije

Klasična kožna jakna

Enrico Mandelli je poznat po izradi besprekorno izrađenih kožnih jakni. Njihove klasične kožne jakne često imaju vremenski neizostavan dizajn s čistim linijama i prilagođenim krojem, što ih čini osnovnim komadom za sofisticirani stil.
leather jacket 1
leather jacket2
coat

Luksuzni kožni kaput

Brend nudi niz luksuznih kožnih kaputa koji su osmišljeni da zrače elegancijom i stilom. Ovi kaputi često se izrađuju od visokokvalitetne italijanske kože i dolaze u različitim dužinama i stilovima, od mantila do dugih kaputa.

Minimalistički i sofiscticirani dizajni

Brend je poznat po minimalističkim, ali sofisticiranim dizajnima. Njihovi komadi često se fokusiraju na čiste linije, visokokvalitetne materijale i suptilne detalje, odražavajući vremenski neizostavan i prefinjen estetiku.

Umetnost izrade kožne odeće

Brend je poznat po posvećenosti izradi pažljivo izrađene kožne odeće i modnih dodataka. Njihov naglasak na premijum materijalima i veštim zanatlijama rezultirao je visokokvalitetnim, luksuznim proizvodima koji su isticali posvećenost renda finom zanatstvu i pažnji prema detaljima. Reputacija Enrico Mandelli brenda za izvrsno zanatstvo doprinela je njihovom statusu simbola elegancije i luksuza u svetu mode.

Naš odabir Enrico Mandelli kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

wide angle

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo o otvaranju naše nove radnje u TC Galerija.

Uskoro…​