“Nema mnogo porodica koje su deo modnog sveta više od jednog veka. Enrico Mendelli je priča o velikoj porodici čiji koreni vode poreklo iz tradicionalnog italijanskog zanatstva.”

Enriko Mandelli je italijanski modni brend poznat po luksuznoj kožnoj odeći i dodacima. Njihov dizajn karakterišu čiste linije i vanvremenski stil, privlačni onima koji cene sofisticiranu modu. Poznati po svojoj izradi, proizvodi Enrico Mandelli su simbol elegancije i luksuza.
heritage

Istorija i nasleđe brenda

Ovaj italijanski modni brend svoj početak beleži ranih 1900-ih godina, od strane osnivača Henry Mandelli, koji se u to vreme bavio prodajom kože. Šezdesetih godina prošlog veka Enrico, Henrijev unuk, pridružuje se kompaniji i počinje proizvodnju garderobe od finih materijala i plemenitih vlakana kao što su vicuna i kašmir, kombinovanih sa najkvalitetnijom kožom, što je dovelo do toga da se u narednim godinama brend Enrico Mandelli smatra jednim od najboljih proizvođača jakni i kaputa.

Brend je poznat po vanvremenskom dizajnu i visokokvalitetnoj izradi. Komadi ovog brenda odražavaju sofisticiranu i elegantnu estetiku, čineći ih simbolom luksuza u svetu mode.

Epohalne kreacije

Klasična kožna jakna

Enrico Mandelli je poznat po besprekorno izrađenim kožnim jaknama. One često imaju vremenski neizostavan dizajn s čistim linijama i prilagođenim krojem, što ih čini osnovnim komadom za sofisticirani stil.
leather jacket 1
leather jacket2

Minimalistički i sofiscticirani dizajni

Brend je poznat po minimalističkom ali sofisticiranom dizajnu. Njihovi komadi često se fokusiraju na čiste linije, visokokvalitetne materijale i suptilne detalje, odražavajući prefinjenu, vanvremensku estetiku. 

Umetnost izrade kožne odeće

Brend je poznat po posvećenosti u izradi kožne odeće i modnih dodataka. Njihov naglasak na premium materijalima i veštim zanatlijama rezultirao je visokokvalitetnim, luksuznim proizvodima koji su isticali posvećenost brenda finom zanatstvu i pažnji prema detaljima. Reputacija Enrico Mandelli brenda za izvrsno zanatstvo doprinela je njihovom statusu simbola elegancije i luksuza u svetu mode.

Naš odabir Enrico Mandelli kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00