Off-White

OFF-WHITE je prestižni modni brend poznat po svojoj jedinstvenoj kombinaciji luksuza i urbanih uticaja. Njihove kreacije odlikuju se visokokvalitetnim materijalima, inovativnim dizajnom i prepoznatljivim dijagonalnim crtežima, osvježavajući modnu scenu i privlačeći pažnju modnih zaljubljenika širom sveta.
art2

Istorija i nasleđe brenda

OFF-WHITE je luksuzni modni brend koji je osnovao Virgil Abloh 2013. godine. Sa sedištem u Milanu, brend je brzo postao sinonim za urbani i savremeni dizajn, kombinujući visoku modu sa visokom estetikom. OFF-WHITE je poznat po svojim jedinstvenom dizajnu koji kombinue inovativne materijale, nekonvencionalne oblike i hrabre grafičke elemente. Brend je stekao veliki broj obožavalaca širom sveta, uključujući poznate ličnosti iz sveta mode i zabave.

Svaki proizvod brenda OFF-WHITE pažljivo je izrađen sa posebnom pažnjom posvećenom detaljima. Vrlo prpeoznatljiv logotip sa karakterističnim crtežima i dijagonalnim linijama postao je prepoznatljiv znak brenda. Sa svojim hrabrim i inovativnim pristupom modi, OFF-WHITE nastavlja da postavlja trendove i definiše savremenu modnu scenu.

Epohalne kreacije

Kaiš

Kaiš brenda OFF-WHITE brzo je postao kultni aksesoar, pretvarajući običan predmet u modni stav. Dug i prepoznatljiv žuti kaiš sa hrabrim crnim natpisima predefinisao je način nošenja kaiševa, dodajući dozu urbanih uticaja svakom odevnom izboru.
motif2

Motif Arrow

Motiv strelice je još jedan simbol koji se često pojavljuje u dizajnu brenda OFF-WHITE. On predstavlja inovativan pristup brenda, simbolizuje napredak i postao je sinonim za savremeni i inovativni estetiku brenda OFF-WHITE.

Umetnost personalizacije

Off-White takođe podržava koncept personalizacije i posebnog prilagođavanja. Brend je poznat po tome što omogućava svojim klijentima da dodaju svoje ime, inicijale ili druge lične detalje na odabrane modne komade. Ovaj pristup odražava viziju Virgila Abloha da zamagli granice između visoke mode i individualnog izraza. Pored toga, Off-White pristup ručnoj izradi proširuje se na saradnje sa drugim umetnicima i brendovima. Kada sarađuje sa različitim kompanijama, Virgil Abloh često uključuje unikatne ručno izrađene elemente koji odražavaju etos kako Off-White-a, tako i brenda ili umetnika s kojim sarađuje.

Naš odabir Off-White kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

wide angle

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo o otvaranju naše nove radnje u TC Galerija.

Uskoro…​