Za prave hedoniste!

Pažljivo odabrani modni brendovi među kojima su Loro Piana, Brunello Cucinelli, Barba Napoli, Dsquared2, Santoni, Jacob Cohen, Tagliatore, Fedeli, Fay, Hogan, Tod’s, Parajumpers, MooRER i Malo, postali su dostupni svim ljubiteljima visoke mode u Beogradu, Srbiji, ali i regionu.

Raičević Global Company je porodična kompanija.

Osnovana u januaru 2013. godine, a osnovna delatnost kompanije je maloprodaja renomiranih modnih brendova. Vizija osnivača kompanije bila je adekvatno upoznavanje i edukacija tržišta, u Republici Srbiji, sa globalnom svetskom modnom scenom 21. veka.

2013. godine otvoren je prvi maloprodajni objekat
u Novom Beogradu pod nazivom
Global Fashion

Mesto gde su modni hedonisti imali mogućnost da uživaju u prijatnom ambijentu i da, uz uslugu na vrhunskom nivou, saznaju novosti iz sveta mode. Pažljivo su odabrani modni brendovi, među kojima su Loro Piana, Brunello Cucinelli, Dsquared, Santoni, Jacob Cohen, Barba, Tagliatore, Fedeli, Fay, Hogan, Tod’s, Parajumpers,  MoRER i Malo za sve ljubitelje visoke mode u Beogradu, Srbiji i regionu.

Nakon što je modno tržište Republike Srbije, i pre svega grada Beograda, prepoznalo naše vrednosti, usledio je očekivani razvoj kompanije, kroz otvaranje dva nova maloprodajna objekta 2015. godine. Prvi objekat je otvoren u renomiranom hotelu “Crowne Plaza” na Novom Beogradu, a drugi u Outlet Parku u Inđiji, u kojima smo mogli izaći u susret modnim željama naših klijenata i članova Global Fashion VIP kluba. 

2013.

Prva Global Fashion radnja

Prvi maloprodajni objekat u Novom Beogradu.

2015.

Dva nova objekta

Jedan objekat u renomiranom hotelu “Crowne Plaza”, a drugi u Outlet Parku Inđija.

2019.

NOVA ekskluzivna radnja

Umesto dva maloprodajna objekta, otvaramo najekskluzivniji prodajni centar u regionu. 

2021.

Imamo viziju

Menjamo se, razvijamo i širimo viziju na još jednu lokaciju.

Modno tržište Beograda prepoznalo je naše vrednosti.

Stekli smo ogromno poverenje i u septembru 2019. godine, naša predanost je rezultirala spajanjem svih radnji u najekskluzivniji prodajni centar u region. Na mestu gde se ukrštaju najbitnije i najprometnije beogradske saobraćajnice, na Autokomandi u ulici Ustanička 12v, nalazi se dvo-etažni prostor od preko 500m2, jedinstvenog dizajna, opremljen po najsavremenijim svetskim standardima i sa velikim privatnim parkingom. 

Pratili smo potrebe i želje kupaca i, u duhu svetskih metropola, stvorili jedinstvenu modnu oazu u kojoj, i trendseteri i ljubitelji klasike, pronalaze modne brendove koji su u skladu sa njihovim hedonističkim načinom života.

Menjamo se i razvijamo, ali naša ljubav prema modi je uvek ista. Radujemo se Vašoj poseti i zajedničkom iskustvu u jedinstvenom svetu mode.