Made-to-measure

2_Fabrics-placing-6-modelling_trans_NvBQzQNjv4Bq-WaCvwBuRm4zisdtG6jk8rCAXk_LxhDsjjs5_ukcFwc

Šivenje po meri je prefinjeni proces krojenja i šivenja odeće, koji se prilagođava individualnim merama i zahtevima istinskog hedoniste.

Ovo na svetu retko majstorsko umeće spaja umetnost sa funkcionalnošću i retke su kompanije u luxury segmentu mode koje se odlučuju da oforme i organizuju sopstvene made-to-measure timove. Razlog tome je retkost vrhunskih majstora koji mogu da dosegnu savršenstvo ručne izrade takvih modnih komada, a ujedno poštujući  izrazito visoke standarde već renomiranih brendova.

Na zahteve naših mnogobrojnih VIP klijenata koji su iskazali potrebu i zrelost za organizovanje takvog jedinstvenog i dosad neviđenog događaja na ovim prostorima, odlučili smo se za u svetu najpriznatije u ovom modnom segmentu.

Ovim putem Vas svečano obaveštavamo da smo poverenje poklonili dvema, u svetu mode, vodećim i najpriznatijim made-to-measure kompanijskim timovima, a to su Brunello Cucinelli i ZEGNA. 

Brunello Cucinelli i ZEGNA dokazano imaju kako najširu i najkvalitetniju paletu ekskluzivnih materijala za kreiranje total look-a, tako i najprofesionalniji krojački tim za izradu modnih komada.

Oni će u buduće uvrstiti Beograd i Srbiju, pored Dubaija, Njujorka, Londona i Pariza u jednu od svojih stalnih pažljivo odabranih destinacija, što će biti još jedna čast i privilegija naših VIP klijenata.

Uz naše savetovanje, made-to-measure timovi naših partnera će po Vašoj želji izraditi i personalizovati jedinstvene i savršeno skrojene odevne komade.

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:57
217401877_182910510396589_7738040703320948219_n

Prvi Made-To-Measure Brunello Cucinelli & ZEGNA Happening u Beogradu

Brunello Cucinelli made-to-measure tim biće prisutan u našem VIP Store-u u Beogradu, u vremenskom intervalu od 06. do 10. Septembra 2023 godine.

ZEGNA made-to-measure tim biće prisutan u našem VIP Store-u u Beogradu, u vremenskom intervalu od 28. do 30. Septembra 2023 godine.

Broj individualnih i grupnih termina za oba brenda je na dnevnom nivou ograničen. Vaši modni savetnici će Vas kontaktirati i sa zainteresovanima uskladiti odgovarajući termin za ovaj događaj.

O sledećim made-to-measure terminima blagovremeno ćemo Vas obavestiti.

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

wide angle

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00