Stone Island je luksuzni italijanski brend poznat po svom inovativnom dizajnu i veštini tehničke obrade materijala. Sa fokusom na inovacije i tretman odeće, Stone Island stvara odevne komade koji besprekorno spajaju stil, funkcionalnost i izdržljivost.
istorija

Istorija i nasleđe brenda

Stone Island je ugledni italijanski brend visoke mode koji je ostavio neizbrisiv trag svojim stilom i vrhunskom tehničkom ekspertizom. Osnovan 1982. godine u Ravarinu, ovaj brend neprestano osvaja srca ljubitelja mode svojim ekskluzivnim spojem stila i progresivne tehničke perfekcije. Prepoznatljiv po svojim inovativnim tretmanima tkanina i revolucionarnim tehnikama bojenja, Stone Island stvara odevne komade koji odišu luksuzom i stilom, istovremeno pružajući izuzetnu funkcionalnost.

Kultni simbol brenda sa logotipom koji je inspirisan kompasom i ružom vetrova, a koji može da se premešta, simbolizuje posvećenost istraživanju i stalnoj potrazi za novim horizontima. Neprekidno pomerajući granice, Stone Island koristi najnaprednije materijale i proizvodne metode kako bi stvorio izvanredne komade koji postavljaju nove standarde funkcionalnosti i elegancije. Sa svojom nepokolebljivom predanošću tehničkim veštinama i vrhunskom kvalitetu, Stone Island ostaje sinonim za avangardnu luksuznu savremenu modu.

Epohalne kreacije

Ice jakna

Ice jakna je pravi biser inovativnog dizajna i tehničke veštine. Sa svojim jedinstvenim termoosetljivim materijalom, jakna menja boju u skladu sa promenama temperature, stvarajući vizuelno očaravajući efekat. Ona nije samo vizuelno atraktivna, već je i izuzetno funkcionalna, pružajući izvanrednu izolaciju i zaštitu od svih vremenskih nepogoda. Sa svojom vrhunskom tehnologijom i nepogrešivim stilom, Ice jakna predstavlja duh istraživanja i pomera granice mode, predstavljajući luksuz na najvišem nivou.
ice jakna

Nylon Metal jakna

Kroz Nylon Metal jaknu se može videti stručnost Stone Island-a u tehnikama bojenja odeće. Napravljena je od jedinstvene najlon tkanine sa metalik sjajem. Prolazi kroz poseban proces bojenja kako bi se postigle bogate i jedinstvene boje, rezultirajući prepoznatljivim i upadljivim izgledom.

Reflective jakna

Reflective jakna je izuzetan primer inovativnog pristupa dizajnu. Izrađena od reflektivnih materijala, ova jakna se sija u uslovima slabog osvetljenja, stvarajući izuzetan vizuelni efekat. Spajajući funkcionalnost i stil, reflektivna jakna pruža izvanrednu vidljivost i zaštitu, ne narušavajući kvalitet i zanatsku veštinu. Sa svojim vrhunskim dizajnom i prepoznatljivom estetikom, ovo je poželjan komad za ljubitelje mode koji traže kombinaciju inovacije i luksuza.

Umetnost tehničkih materijala

Stone Island se ističe po svojoj revnosnoj posvećenosti istraživanju i inovacijama u tehnologiji izrade odeće. Brend je poznat po eksperimentisanju sa tkaninama, tehnikama bojenja i funkcionalnim karakteristikama, što rezultira jedinstvenim i tehnički naprednim odevnim komadima. Stone Island ne samo da oslikava besprekornu zanatsku veštinu, već ima i praktičnost, izdržljivost i prepoznatljivu savremenu estetiku, čineći ga omiljenim među zaljubljenicima visoke mode.

craft (3)
craft (4)
craft (5)
craft (6)

Naš odabir Stone Island kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00