Tagliatore

„Uvek sam verovao da pravi stil nije samo u odeći koju nosite, već u samopouzdanju i ličnosti koju ispoljavate dok je nosite.“ – Pino Lerario
Esencija modnog brenda Tagliatore leži u vanvremenskoj eleganciji, stručnoj izradi odeće i spoju tradicionalnog krojenja sa savremenim stilom. Brend oličava sofisticiranost i samopouzdanje, pružajući besprekorne modne komade koji omogućavaju pojedincima da izraze svoj jedinstveni stil.

Istorija i nasleđe brenda

Istorija modnog brenda Tagliatore seže u 1980-e godine, kada ju je osnovao Pino Lerario zajedno sa Martinom Franka, u Pulji u Italiji. Sa strašću prema klasičnom krojenju i vizijom modernog stila, Lerario je osnovao Tagliatore kao luksuzan muški modni brend sa fokusom na stručnu izradu i pažljivu obradu detalja. Brend je brzo stekao priznanje zbog elegantnih sakoa, besprekorno skrojenih odela i visokomodne kapute I jakne, koje su kombinovale tradicionalne italijanske tehnike sa savremenim dizajnom. Kroz godine, Tagliatore je proširio svoj asortiman proizvoda na modne dodatke i nastavio da bude cenjen zbog sposobnosti da spoji vanvremenski stil sa modernim senzibilitetom, čime je utvrdio svoje mesto kao istaknuti brend u svetu visoke mode.

Epohalne kreacije

Tagliatore Blazer

Tagliatore Blazer simbolizuje pažljivu zanatsku veštinu, ističući posvećenost brenda korišćenju vrhunskih materijala i tradicionalnih italijanskih tehnika krojenja. Besprekorno skrojen sako, elegantni detalji i luksuzni materijali čine ga neophodnim komadom svakog poznavaoca visoke mode. Sa savršenim spojem klasičnih i savremenih elemenata dizajna, Tagliatore sako ostaje tražen i svestran komad, oličavajući prefinjen stil i estetiku visoke mode.
lepa teta sa crvenim karminom
outwear2

Tagliatore Outwear

Tagliatore Outwear zrači rafiniranošću i elegancijom. Stručnost brenda u odabiru premium materijala, kao što su kašmir, vuna i fino tkani materijali, obezbeđuje izuzetan kvalitet i udobnost. Modne kreacije često imaju elegantne siluete, složene detalje i besprekornu izradu, što ih čini istaknutim komadima u svakoj garderobi. Bez obzira da li se radi o klasičnom kaputu ili savremenom sakou, ikonična spoljašnja odeća Tagliatore-a spaja savršenu kombinaciju italijanskog nasleđa i modernog dizajna, privlačeći zahtevne modne zaljubljenike koji traže prefinjene i stilizovane komade za svaku priliku.

Tagliatore Suits

Tagliatore je poznat po svojim majstorski izrađenim odelima koja savršeno spajaju tradicionalno italijansko krojenje sa savremenim elementima. Odelima dominira besprekoran zanat i ona su omiljeni izbor svih poznavalaca visoke mode.

Umetnost Pulje

U srcu Pulje, zanatlije brenda Tagliatore pronalazile su inspiraciju u bojama, mirisima i urođenoj eleganciji regiona. Revolucionisali su sakoe sa širokim reverima i uskim krojevima, spajajući sofisticirane kombinacije boja. Svaki komad odeće postao je priča o pažljivoj veštini, uhvativši suštinu lepote i kulture Pulje. Umetnost zanatske veštine temelji se na kombinaciji tradicionalnih metoda krojenja i posvećenosti izvrsnosti u izradi modnih kreacija. Zapošljavanjem vešte radne snage i ulaganjem u njihovo stručno znanje, brend održava visok standard preciznosti i pažnje prema detaljima u svakom koraku proizvodnog procesa. Korišćenjem finih i luksuznih materijala, Tagliatore osigurava kvalitet i trajnost svojih kreacija, dok precizni krojevi i tehnike konstrukcije garantuju istrajnost svake kreacije. Ova fuzija zanatske veštine i izbora materijala dodatno potvrđuje poziciju Tagliatore-a kao prepoznatljivog brenda u svetu visoke mode, pružajući kustosima mode viziju koja oličava umetnost i eleganciju.

Naš odabir Tagliatore kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

wide angle

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo o otvaranju naše nove radnje u TC Galerija.

Uskoro…​