„Uvek sam verovao da pravi stil nije samo u odeći koju nosite, već u samopouzdanju i ličnosti koju ispoljavate dok je nosite.“ – Pino Lerario

Esencija modnog brenda Tagliatore leži u vanvremenskoj eleganciji, stručnoj izradi odeće i spoju tradicionalnog krojenja sa savremenim stilom. Brend je oličenje sofisticiranost i samopouzdanja, pruža besprekorne modne komade koji omogućavaju pojedincima da izraze svoj jedinstveni stil.

Istorija i nasleđe brenda

Istorija modnog brenda Tagliatore seže u 1980-e godine, kada ju je osnovao Pino Lerario zajedno sa Martinom Franka, u Pulji u Italiji. Sa strašću prema klasičnom krojenju i vizijom modernog stila, Lerario je osnovao Tagliatore kao luksuzan muški modni brend sa fokusom na stručnu izradu i pažljivu obradu detalja. Brend je brzo stekao priznanje zbog elegantnih sakoa, besprekorno skrojenih odela i visokomodnih kaputa I jakni, koje su kombinovale tradicionalne italijanske tehnike sa savremenim dizajnom. Kroz godine, Tagliatore je proširio svoj asortiman proizvoda na modne dodatke i nastavio da bude cenjen zbog sposobnosti da spoji vanvremenski stil sa modernim senzibilitetom, čime je utvrdio svoje mesto kao istaknuti brend u svetu visoke mode.

Epohalne kreacije

Tagliatore Blaizer

Tagliatore Blazer simbolizuje pažljivu zanatsku veštinu, ističući posvećenost brenda korišćenju vrhunskih materijala i tradicionalnih italijanskih tehnika krojenja. Besprekorno skrojen sako, elegantni detalji i luksuzni materijali čine ga neophodnim komadom svakog poznavaoca visoke mode. Sa savršenim spojem klasičnih i savremenih elemenata dizajna, Tagliatore sako ostaje tražen i svestran komad, predstavljajući oličenje prefinjenog stila i estetike visoke mode.
lepa teta sa crvenim karminom
outwear2

Tagliatore Outwear

Tagliatore Outwear zrači prefinjenošću i elegancijom. Stručnost brenda u odabiru premium materijala, kao što su kašmir, vuna i fino tkani materijali, obezbeđuje izuzetan kvalitet i udobnost. Modne kreacije često imaju elegantne siluete, složene detalje i besprekornu izradu, što ih čini istaknutim komadima u svakom garderoberu. Bez obzira da li se radi o klasičnom kaputu ili savremenom sakou, spoljašnja odeća Tagliatore-a spaja savršenu kombinaciju italijanskog nasleđa i modernog dizajna, privlačeći zahtevne modne zaljubljenike koji traže prefinjene i stilizovane komade za svaku priliku.

Tagliatore Suits

Tagliatore je poznat po svojim majstorski izrađenim odelima koja savršeno spajaju tradicionalno italijansko krojenje sa savremenim elementima. Odelima dominira besprekoran zanat i ona su omiljeni izbor svih poznavalaca visoke mode.

Umetnost Pulje

U srcu Pulje, zanatlije brenda Tagliatore pronalazile su inspiraciju u bojama, mirisima i urođenoj eleganciji regiona. Napravili su drastične promene sakoa sa širokim reverima i uskim krojevima, spajajući sofisticirane kombinacije boja. Svaki komad odeće postao je priča o neverovatnoj veštini, uhvativši suštinu lepote i kulturu Pulje. Umetnost zanatske veštine temelji se na kombinaciji tradicionalnih metoda krojenja i posvećenosti izvrsnosti u izradi modnih kreacija. Zapošljavanjem vešte radne snage i ulaganjem u njihovo stručno znanje, brend održava visok standard preciznosti i pažnje prema detaljima u svakom koraku proizvodnog procesa. 

Korišćenjem finih i luksuznih materijala, Tagliatore obezbeđuje kvalitet i trajnost svojih kreacija. Ova fuzija zanatske veštine i izbora materijala dodatno potvrđuje poziciju Tagliatore-a kao prepoznatljivog brenda u svetu visoke mode, pružajući viziju koja je oličenje umetnost i elegancije.

Naš odabir Tagliatore kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00