„Sve je u prirodnim materijalima, teksturama i bojama“

Yves Salomon je luksuzni modni brend čuven po svom stručnom poznavanju krzna i spoljašnje odeće, spajajući tradicionalnu veštinu obrade krzna sa savremenim dizajnom. Brend nudi širok spektar elegantnih i stilizovanih komada koji kombinuju materijale visokog kvaliteta sa posebnom pažnjom koja je usmerena ka detaljima.
1 slika za nasledje

Istorija i nasleđe brenda

Zanimljiva istorija Yves Salomona započinje sa Gregori Salomonom, ruskim disidentom čija je strast prema krznu kulminirala stvaranjem današnjeg modnog carstva. Preselivši se iz Sibira u Francusku 1920. godine, Salomonovi su osvojili luksuzni svet bojama i šarama na neodoljivim krznima, postajući favoriti među vodećim modnim kućama poput Diora i Revlona. Tokom 1972. godine, Yves Salomon širi saradnju sa renomiranim dizajnerima, gradeći reputaciju izuzetnosti i kreativnosti. Ovaj brend neprestano unosi inovacije, preobražavajući industriju krzna svojim jedinstvenim tretmanima i besprekornim, opuštenim dizajnom. Danas, na čelu sa četvrtom generacijom koju predstavlja Tomas Salomon, Yves Salomon spaja bogatu tradiciju sa daljim istraživanjem i razvojem, sa modnim linijama bez krzna, poput prefinjene Météo kolekcije od fine vune i izuzetno mekane jagnjeće kože. Posvećenost brenda inovacijama i vanvremenskom stilu utvrđuje njegovu važnost u raskošnom svetu mode.

Epohalne kreacije

ARMY kolekcija

Yves Salomon je 2005. godine lansirao ARMY kolekciju, liniju inspirisanu vintage kožnim jaknama sa kapuljačom, redizajniranu kako bi otkrila novi, moderni i urbani pristup. ARMY kombinuje tehničke inovacije i luksuzne materijale, uključujući različite modele jakni otpornih na vetar, jakne sa punjenjem od perja, kabanice, jakne sa kapuljačama, majice, dukserice i kargo pantalone.
slika za umetnost krzna utkanog u modi

Umetnost krzna utkana u modu

Kao što je jednom izjavio Yves Salomon: „Nastojimo pružiti ne samo luksuz već izbor, pa našim dizajnerima dajemo slobodu da se izraze kroz različite materijale i tehnike.“ Sa bogatim poznavanjem krzna i njegove moći preobražavanja, Yves Salomon danas predstavlja luksuznu kombinaciju vune, kašmira, svile, perja, krzna i inovativnih tkanina, stvarajući ekskluzivne komade koji spajaju umetnost krzna i svet mode.

Naš odabir Yves Salomon kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00