Karijera

Biti deo kompanije Global Fashion predstavlja privilegiju u svakom smislu.

Pored izvanrednog zadovoljstva koje pruža rad sa najprestižnijim modnim brendovima, očaravajuće atmosfere, možete očekivati i izuzetno konkurentna primanja koja nadmašuju standarde regiona.

Ukoliko prepoznajete navedene kvalitete u sebi, čast će nam biti da postanete deo našeg tima:

Naš idealni kandidat ili kandidatkinja poseduje duboku strast prema svetu mode, ističući se posebnim afinitetom prema prestižnim brendovima. Osim izvanrednog modnog senzibiliteta, ključne su i izuzetne komunikativne veštine u ovoj ulozi.

Naši savršeni kandidati takođe su daroviti u prepoznavanju i razumevanju potreba i želja naših klijenata. Poznavanje engleskog jezika je obavezno, dok će svako dodatno poznavanje stranog jezika biti naročito cenjeno.

Takođe, opšte poznavanje MS Office paketa (Word, Excel, Outlook, Powerpoint…) je neophodno za obavljanje posla. Kandidatima će biti poverena odgovornost da pruže personalizovane modne savete.

Naš tim ceni spremnost na rad u dinamičnom okruženju i izražen timski duh, jer verujemo da se najbolji rezultati postižu kroz zajednički trud i saradnju. Ukoliko delite našu strast prema modi i ispunjavate ove visoke standarde, pozivamo Vas da se pridružite našem ekskluzivnom timu.

Benefiti rada sa nama:

                                                                                                             Modna Trgovačka Akademija

Za sve naše zaposlene, obezbeđujemo pristup ekskluzivnom programu obuke u oblasti mode. Nakon uspešnog završetka programa, dobijate diplomu koja otvara vrata za moguću saradnju sa našim partnerima širom sveta, uključujući Milano, Pariz, Dubai i druge modne prestonice.

    Stimulativnu Zaradu: Nagrađujemo Vaš trud i posvećenost sa konkurentnim primanjima i bonusima.

    Edukaciju i Razvoj: Kontinuirana obuka i mogućnosti za razvoj Vaših veština su deo našeg programa.

    Rad u Inspirativnom Okruženju: U ekskluzivnom okruženju dobijate priliku da radite sa najnovijim modnim kolekcijama iz sveta visoke mode.

    Timsku Saradnju: Radite sa modnim ekspertima gde dobijate priliku da usavršite svoje veštine I znanja, a samim tim I unapredjujete svoju karijeru.

 

Ako ste strastveni prema modi, komunikativni, i spremni za izazov, pošaljite svoj CV(sa slikom) i motivaciono pismo na adresu office@globalfashion.com. U motivacionom pismu napišite zašto želite da postanete deo našeg tima i kako Vaše veštine i iskustvo odgovaraju zahtevima ove pozicije.

 

Očekujemo Vas da zajedno stvorimo jedinstveno iskustvo visoke mode za naše klijente.

 

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00