Moorer Verona

Moorer je prestižni brend poznat po izuzetnom kvalitetu i zanatskom majstorstvu. Specijalizovan za luksuznu odeću hladnije dane, Moorer kreira jakne i kapute koji besprekorno spajaju stil, funkcionalnost i udobnost. Sa pažljivom brigom o detaljima i fokusom na vrhunske materijale, Moorer kolekcije su dizajnirane da izdrži različite vremenske uslove, istovremeno dajući sofisticiranu i elegantnu estetiku.
owner morer verona

Istorija i nasleđe brenda

Moorer je poznati italijanski luksuzni brend koji je postao sinonim za izvanrednu izradu i večitu eleganciju. Fokusiran na kreiranje visokokvalitetnih jakni, Moorer kombinuje tradicionalne tehnike krojenja sa inovativnim materijalima i modernim dizajnom. Svaki komad je pažljivo izrađen kako bi se postigao savršen balans između stila, udobnosti i funkcionalnosti. Od raskošnih jakni s perjem do elegantnih parki, Moorerova kolekcija utjelovljuje predanost stvaranju izvrsnih odevnih komada koji doprinose stilu nosioca i pružaju izuzetnu toplinu i zaštitu. Sa svojom posvećenošću kvalitetu i pažnjom u izradi detalja, Moorer nastavlja da redefiniše umeće kreiranja spoljašnjih slojeva, nudeći sofisticirane i vremenski neprolazne komade za zahtevne poznavaoce mode.

Epohalne kreacije

Icon jakna

Icon jakna predstavlja istinski primer posvećenosti izuzetnom kvalitetu i stilu. Izrađena sa velikom pažnjom na detalje, ova jakna ima glatki i sofisticirani dizajn koji odiše modernom elegancijom. Napravljena od visokokvalitetnih materijala, Icon jakna pruža udobnost i izdržljivost, čineći je svestranom i večitim stilskim izborom za svaki garderober. Sa svojom rafiniranom estetikom i besprekornom izradom, Icon jakna utelovljuje suštinu Moorerovog dizajna.

Hybrid jakna

Hybrid jakna je revolucionarni komad koji kombinuje funkcionalnost i stil. Ova jakna spaja izuzetnu izradu i inovativne materijale kako bi pružila izvanrednu zaštitu tokom loših vremenskih prilika, istovremeno zadržavajući sofisticiran i moderan izgled. Hybrid jakna je savršen spoj tehnologije i elegancije koja postavlja nove standarde luksuzne mode.

Denim Coutore jakna

Denim Couture je izuzetna jakna koja redefiniše koncept teksas jakni. Spajajući vanvrmensku privlačnost teksasa sa Moorerovim majstorstvom izrade, svaka jakna je pravo umetničko delo. Sa velikom pažnjom koja je posvećena detaljima i luksuznim završnim obradama, Denim Couture jakna je savršena ravnoteža između savremenog stila i klasične elegancije. Od idelano skrojenih silueta do složenih ukrasa, ove jakne odišu sofisticiranošću i podižu teksas na nove visine koutur mode.
291804125_445224780463995_3005556879061709799_n

Umetnost ručne izrade

Moorer je brend koji slavi veliku pažnju poklanja ručnoj izradi proizvoda. Svaki komad je pažljivo izrađen, s posebnom pažnjom posvećenom detaljima, pri tom prikazujući posvećenost i veštinu zanatlija. Od prefinjenog šivenja do pažljivo odabranih materijala, svaki aspekt se pažljivo razmatra kako bi se stvorili odevni komadi izuzetnog kvaliteta i elegancije. Umetnost ručne izrade je srž Moorer-ove filozofije, čime se osigurava da svaki proizvod bude jedinstven, luksuzan i izrađen da izdrži test vremena.

Naš odabir Moorer Verona kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00