Malo Cashmere je luksuzni modni brend poznat po izvanrednim kreacijama od kašmira. Njihovi komadi se izrađuju s preciznošću i pažnjom prema svim detaljima, ističući predanost brenda izuzetnom kvalitetu i eleganciji.
heritage

Istorija i nasleđe brenda

Malo Cashmere je italijanski brend sa bogatom istorijom koja seže unazad preko 50 godina. Osnovan 1969. godine, brend je poznat po svom umeću u radu sa kašmirom, najfinijim prirodnim vlaknima koja pružaju izuzetan osećaj mekoće i luksuza. Sa sedištem u Bielli, Italija, Malo Cashmere je postao sinonim za vrhunsku eleganciju i kvalitet. Posvećenost tradiciji i inovacijama čini ga jedinstvenim u svetu luksuzne mode. Njihove kolekcije obuhvataju pažljivo izrađene džempere, džempere sa okovratnikom, haljine, šalove i druge komade od kašmira, koji su omiljeni među ljubiteljima luksuznih materijala. Sa svojim prefinjenim i uvek modernim komadima, Malo Cashmere nastavlja da zauzima posebno mesto u svetu luksuzne mode, donoseći eleganciju i udobnost u garderober svakog modno osvešćenog pojedinca.

Epohalne kreacije

Kašmirski džemperi

Malo Cashmere je poznat po svojim luksuznim i prelepim kašmirskim džemperima. Ovi džemperi su neuporedivo mekani, topli i uvek moderni, što ih čini nezaobilaznim komadima u garderoberu svakog ko ceni vrhunsku luksuznu modu.
devojka blue eyes beli dzemper2
decko beli dzemper1
scarf2

Kašmirske marame

Kašmirske marame brenda Malo su prefinjeni modni dodaci koji unose dodir elegancije i udobnosti u svaku kombinaciju. Napravljene od najfinijih kašmirskih vlakana, ove marame su poznate po laganoj teksturi i izvanrednom komforu, što ih čini idealnim za hladnije dane i stilsko dopunjavanje svake odevne kombinacije.

Kašmirske rolke

Kašmirske rolke brenda Malo su još jedan komad koji odražava posvećenost brenda kvalitetu i zanatskoj veštini. Ove rolke nisu samo elegantne i šik, već pružaju i prijatan osećaj luksuza, što ih čini savršenim za slojevito oblačenje ili samostalno nošenje.

Umetnost kašmira

Umetnost Malo Cashmere brenda leži u njihovoj izvanrednoj veštini i posvećenosti korišćenju najfinijih kašmirskih vlakana. Oni stvaraju luksuzne i vanvremenske komade koji odražavaju neuporedivu mekoću i toplotu kašmira. Sa pažnjom usmerenom na detalje i posvećenošću očuvanju tradicionalnih tehnika, kreacije Malo Cashmere brenda pružaju harmoničan spoj klasične elegancije i savremenog stila. Svaki komad odražava duboku posvećenost brenda kvalitetu, udobnosti i prefinjenosti. Umetnost Malo Cashmere brenda je sposobnost da se svakodnevna moda obogati daškom raskoši, pružajući ljubiteljima mode dodir zadovoljstva i sofisticiranosti u njihovoj garderobi.

Naš izbor Malo Cashmere kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00