Tom ford

Tom Ford, sinonim za luksuz i sofisticiranost, kreira kolekcije koje su oličenje elegancije i prefinjenosti. Svaka kolekcija ističe Tom Fordov besprekoran ukus, sposobnost da prikaže suštinu luksuza i nepokolebljivu posvećenost bezvremenom dizajnu. „Ne mislim da se moda mora menjati svakih pet minuta. Želim da ovo budu odevni predmeti koje možete nositi dugi niz godina – deset, dvadeset godina, da ih ostavite svojoj deci. Zašto kupovati vintage kad možete otvoriti vlastiti ormar!”.
nasledje ili edgy elegancy

Istorija i nasleđe brenda

Istorija kompanije Tom Ford je dokaz vizionarskog talenta i kreativnog genija njenog osnivača, Tom Forda. Sa karijerom u modnoj industriji koja traje nekoliko decenija, Tom Ford je postao sinonim za bezvremenu eleganciju i neuporedivu sofisticiranost.
Tom Fordov veliki ulazak u svet mode počinje krajem devedesetih godina kada se pridružio Gučiju i na izvanredan način transformisao brend. U sopstveni poduhvat upustio se 2005. godine, lansirajući svoj brend koji je ubrzo postao simbol modernog glamura i besprekorne elegancije.

Brend je poznat po svom elegantnom i sofisticiranom dizajnu, pažljivoj izradi detalja i upotrebi prefinjenih materijala. Od besprekorno krojenih odela i očaravajućih večernjih haljina do sunčanih naočara i zavodljivih parfema, svaka Tom Ford kreacija utelovljuje nepokolebljivu posvećenost izuzetnom kvalitetu, rafiniranoj eleganciji i beskrajnoj privlačnosti.

Epohalne kreacije

Džejms Bond odela

Elegantni dizajn, luksuzni materijali i pažnja posvećena detaljima, čine da Tom Ford odela savršeno upotpunjuju sofisticiranu i stilizovanu ličnost Džejms Bonda. Posvećenost brenda kvalitetu i sposobnost da stvori odela koja zrače elegancijom i prefinjenošću bila je idealna za oblačenje kultnog lika
bond2

Patike

Tom Ford patike su izraz istinskog luksuza i stila. Izrađene od najfinijih materijala i s velikom posvećenošću detaljima, ove patike bez napora kombinuju udobnost i sofisticiranost. Sa elegantnim dizajnom, prepoznatljivim brendiranjem i besprekornom izradom, Tom Ford patike su postale deo izgleda ljudi koji traže spoj ležerne elegancije i izuzetnog kvaliteta.
edgy elegance

Umetnost smele elegancije

Tom Fordova estetika s lakoćom spaja bezvremensku eleganciju sa savremenim senzibilitetima, stvarajući komade koji odišu sofisticiranošću i oštrinom. Njegov hrabar i provokativan pristup modi izaziva ustaljene konvencije, rezultirajući dizajnima koji su smeli, ali istovremeno rafinirani i odmah prepoznatljivi. Pored toga, besprekorni kroj i istančano oko za individualni stil omogućavaju Tomu Fordu da stvara garderobu koja besprekorno pristaje i laska onome ko je nosi.

Naš odabir Tom Ford kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

wide angle

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo o otvaranju naše nove radnje u TC Galerija.

Uskoro…​