Tom Ford, sinonim za luksuz i sofisticiranost, kreira kolekcije koje su oličenje elegancije i prefinjenosti. Svaka kolekcija ističe Tom Fordov besprekoran ukus, sposobnost da prikaže suštinu luksuza i nepokolebljivu posvećenost bezvremenom dizajnu. „Ne mislim da se moda mora menjati svakih pet minuta. Želim da ovo budu odevni predmeti koje možete nositi dugi niz godina – deset, dvadeset godina, da ih ostavite svojoj deci. Zašto kupovati vintage kad možete otvoriti vlastiti ormar!”.
nasledje ili edgy elegancy

Istorija i nasleđe brenda

Sama istorija kompanije je dokaz talenta, vizije i genijalnosti njenog osnivača – Tom Forda. Sa karijerom u modnoj industriji koja traje nekoliko decenija, Tom Ford je postao sinonim za bezvremenu eleganciju i neuporedivu sofisticiranost.

Tom Fordov veliki ulazak u svet mode počinje krajem devedesetih godina kada se pridružio brendu Gucci, i na izvanredan način ga transformisao. U sopstveni poduhvat upustio se 2005. godine, lansirajući svoj brend koji je ubrzo postao simbol modernog glamura i besprekorne elegancije.

Brend je poznat po svom elegantnom i sofisticiranom dizajnu, pažljivoj izradi detalja i upotrebi prefinjenih materijala. Od savršeno krojenih odela i očaravajućih večernjih haljina do sunčanih naočara i zavodljivih parfema, svaka Tom Ford kreacija prikazuje nepokolebljivu posvećenost izuzetnom kvalitetu, rafiniranoj eleganciji i beskrajnoj privlačnosti.

Epohalne kreacije

Džejms Bond odela

Elegantni dizajn, luksuzni materijali i pažnja posvećena detaljima, čine da Tom Ford odela savršeno upotpunjuju sofisticiranu i stilizovanu ličnost Džejms Bonda. Posvećenost brenda kvalitetu i sposobnost da stvori odela koja zrače elegancijom i prefinjenošću bila je idealna za oblačenje kultnog lika
bond2

Patike

Tom Ford patike su izraz istinskog luksuza i stila. Izrađene od najfinijih materijala i s velikom posvećenošću detaljima, ove patike bez napora kombinuju udobnost i sofisticiranost. Sa elegantnim dizajnom, prepoznatljivim brendiranjem i besprekornom izradom, Tom Ford patike su postale deo izgleda ljudi koji traže spoj ležerne elegancije i izuzetnog kvaliteta.
edgy elegance

Umetnost smele elegancije

Tom Fordova estetika s lakoćom spaja bezvremenu eleganciju sa savremenim senzibilitetima, stvarajući komade koji odišu sofisticiranošću i oštrinom. Njegov hrabar i provokativan pristup modi izaziva ustaljene konvencije, što kao rezultat daje smeo i prepoznatljiv dizajn. Pored toga, besprekoran kroj i istančano oko za individualni stil omogućavaju Tom Fordu da stvara garderobu koja savršeno pristaje i laska onome ko je nosi.

Naš odabir Tom Ford kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00