‘Pođi u krevet sa snom, probudi se sa ciljem’
„Jacob Cohen“ je italijanski luksuzni modni brend poznat po visokokvalitetnom teksasu i skrojenoj odeći. Brend je prepoznat po ručno izrađenim farmerkama, pažnji prema detaljima i korišćenju premium materijala, što ga čini omiljenim među zaljubljenicima mode.
jc

Istorija i nasleđe

„Jacob Cohen“ je italijanski modni brend osnovan od strane Tato Bardelle u regiji Veneto 1985. godine. Prvobitno je bio specijalizovan za muške pantalone, ali kasnije je dostigao slavu kada je počeo da proizvodi premium farmerke. Brend je poznat po svojoj pažljivoj izradi i pažnji prema detaljima, pri čemu se svaki par farmerki ručno izrađuje u Italiji koristeći tradicionalne zanatske tehnike, što obezbeđuje izuzetan kvalitet i savršeno pristajanje. Tokom godina, „Jacob Cohen“ je postao sinonim za luksuz i sofisticiranost u svetu teksasa, proširujući svoj asortiman proizvoda na košulje, jakne i modne dodatke, zadržavajući istovremeno posvećenost prema vrhunskim materijalima i jedinstvenim dizajnerskim elementima. Prepoznatljiv logo brenda, sa “srebrnim repićem”, dodatno je utvrdio identitet brenda kao simbola italijanskog zanatstva i savremenog stila, stičući verne obožavatelje širom sveta.

Epohalne kreacije

Handcrafted Jeans

Handcrafted Jeans „Jacob Cohen“ su potpisni proizvod brenda. Svaki par se pažljivo izrađuje od strane veštih zanatlija u Italiji, koristeći najfinije materijale i tradicionalne tehnike. Posvećenost detaljima i kvalitetna izrada ih izdvajaju na luksuznom tržištu teksasa.
jeans1
jeans2
silver tail2
silver tail

Ponytail Logo

Logo brenda, koji prikazuje srebrni repić, postao je simbol identiteta „Jacob Cohen“-a i često se može videti na zadnjem delu njihovih farmerki. Ovaj prepoznatljiv logo simbolizuje posvećenost brenda stilu i izvrsnosti.

Limited Edition Denim

Povremeno, „Jacob Cohen“ izbacuje limitirane kolekcije teksasa sa jedinstvenim bojama, vezom ili drugim dizajnerskim elementima. Ovi ekskluzivni komadi pružaju dodatnu atraktivnost brendu i privlače modne entuzijaste koji traže nešto posebno.

Umetnost teksasa

„Jacob Cohen“ je poznat po izuzetnom krojenju, što je osnova identiteta brenda. Proces krojenja podrazumeva pažljivu posvećenost detaljima i fokus na kreiranje odeće koja savršeno pristaje. Svaki komad odeće, uključujući farmerke i skrojene predmete, izrađuje se sa preciznošću i veštinom od strane veštih zanatlija u Italiji, obezbeđujući visok nivo kvaliteta i zanatskog umeća. Posvećenost brenda vrhunskom krojenju uzdiže njegove kreacije, čineći ih poželjnim među modnim entuzijastima koji cene umetnost i sofisticiranost u svakom odevnom predmetu.

Naš odabir Jacob Cohen kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00