Kiton

Kiton oličava vrhunac italijanske luksuzne mode, kombinujući izvrsnost u izradi s najfinijim materijalima kako bi stvorio eternu i sofisticiranu odeću koja odiše elegancijom i prefinjenošću. Posvećenost tradiciji i pažnja prema detaljima rezultiraju simbolom neuporedivog kvaliteta i stila.
sketching_og

Istorija i nasleđe brenda

Kiton je osnovan 1968. godine u Napulju, u Italiji, od strane Ciro Paone, s vizijom da stvori najfinije muške odevne komade koristeći tradicionalnu neapolitansku izradu. Brend je brzo stekao priznanje zbog izuzetne pažnje prema detaljima i ekskluzivnog izbora premijum tkanina, postavljajući novi standard luksuza u muškoj modi. Tokom godina, Kiton je proširio svoju ponudu na žensku odeću, modne dodatke i parfeme, pridržavajući se istovremeno svoje posvećenosti kvalitetu i eleganciji. Porodično vlasništvo i utemeljenost u Napulju ogledaju se u nasleđu brenda, koje odražava posvećenost besprekornom stilu i očuvanju zanatskih tradicija, čineći ga simbolom italijanske sartorijalne izvrsnosti širom sveta.

Epohalne kreacije

Tailored Suits

Kiton je poznat po ručno rađenim odelima, koja se odlikuju savršenim krojem, mekim ramenima i preciznim detaljima. Ova odela izrađena su od najfinijih tkanina, često nabavljenih iz uglednih italijanskih i međunarodnih mlinova.
a1
a2

Dress Shirts

Ove haljine smatraju se nekim od najboljih na svetu, sa ručno šivenim okovratnicima, manžetnama i dugmadima. Brend nudi širok spektar boja i dezena, a njihove košulje su poznate po izuzetnom kvalitetu i udobnosti.

Outwear

Kiton kaputi i jakne, izrađene su sa istom pažnjom prema detaljima kao i odela. Dizajnirani su da budu istovremeno stilski i funkcionalni, koristeći luksuzne tkanine kako bi pružili toplotu i udobnost tokom hladnijih sezona.

Umetnost Kitonizma

Kitonizam, poznat i kao „filozofija Kitona“, odnosi se na neumoljivu posvećenost brenda zanatskom umeću, umetničkom izrazu i pažnji prema detaljima u svakom aspektu njihovih proizvoda. Ovaj pristup odražava verovanje da pravi luksuz leži u ovladavanju tradicionalnim zanatskim tehnikama, upotrebi najfinijih materijala i nepokolebljivoj potrazi za savršenstvom. Kitonizam je proslava eterne elegancije, gde se svaki odevni komad pažljivo ručno izrađuje, što rezultira izvanrednim kvalitetom i sofisticiranošću koja definiše suštinu brenda Kiton.

Naš odabir Kiton kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

wide angle

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00