Bottega Veneta

‘Pravi luksuz zahteva vreme. Kada stvaramo Bottega Veneta tašnu, mi merimo dane, ne sate.’
Bottega Veneta je luksuzni brend poznat po svom izvanrednom umeću izrade i bezvremenskom dizajnu, primenjenom na sve od predivnih modnih dodataka do mode za poneti. Sa dubokim korenima u italijanskoj kulturi, globalno poznat po autentičnom dizajnu od pletene kože i beskrajnim estetikom, brend utelovljuje prefinjenost i večnu eleganciju.
bv3

Istorija i nasleđe brenda

Istoriju i nasleđe Bottega Venete se meri decenijama, datirajući od osnivanja u Vićenci, Italija, 1966. godine. Od svog nastanka, brend je brzo stekao ugled zahvaljujući izuzetnoj tehnici izrade i večnoj eleganciji. Ime Bottega Veneta, što u prevodu znači venecijanska radionica, odaje počast svojim korenima u maloj zanatskoj radionici posvećenoj izradi izvanrednih kožnih proizvoda.
Pod vizionarskim vođstvom kreativnih direktora poput Tomasa Majera i Danijela Lija, Bottega Veneta se razvio u globalni simbol raskošnog luksuza, istovremeno ostajući ukorenjen u svojoj baštini. Autentična i kultna tehnika pletenja intrećata, pažljiva ručno pletenje kože, postala je simbol zanatskog majstorstva Bottega Venete.

Kroz svoju istoriju, Bottega Veneta je dosledno kreirala luksuznu modu, stavljajući najveći naglasak na besprekornu izradu i zanimljive detalje. Ovaj, decenijama prisutan visok zahtev za kvalitetom, je evidentan u svakom komadu, bilo da se radi o tašnama, modnim dodacima ili kompletiranom izgledu.

Kombinujući italijansku tradiciju sa savremenim dizajnom, Bottega Veneta i dalje inspiriše i očarava modne entuzijaste širom sveta. Bogato nasleđe služi kao svedočanstvo o trajnom stilu, potvrđujući njen status kao sinonimu luksuzne prefinjenosti.

Epohalne kreacije

Pouch

Puč tašna je neophodni modni dodatak koji izražava raskošni stil. Svojim mekim, naglašeno većim oblikom i prepoznatljivim skupljenim vrhom, predstavlja izraz luksuza koji daje notu sofisticiranosti svakoj odevnoj kombinaciji. Izrađen od raskošnih materijala i uvek dostupan u raznim bojama i završnim detaljima, Puč je večni nezaobilazni deo izgleda svakog poznavaoca mode.
mini pouch

Jodie

Džodi, tašna nazvana po poznatoj američkoj glumici i rediteljki Džodi Foster, je modni detalj koji zrači savremenom sofisticiranošću a istovremeno je i svestran. Sa svojim čistim linijama i modernom estetikom, Džodi kombinuje stil i funkcionalnost. Izuzetna pažnja posvećena je izradi svakog komada, sve do najsitnijih detalja, koristeći visokokvalitetne materijale. Kao takva Džodi je tašna koja privlači pažnju i koja se ističe.

Cassette

Kaset je stilizovana i prepoznatljiva tašna koja privlači pažnju i daje osećaj luksuza i mekoće svojim prepoznatljivim kvadratnim oblikom i tkanjem od kože. Precizna izrada i pažnja posvećena detaljima čine Kaset nezaobilaznim modnim dodatkom za ljubitelje luksuzne visoke mode koji traže kombinaciju večne elegancije i savremenog šarma.

Lido

Lido sandala s licem pravougaonog oblika i intrećata radom je epohalna Bottega Veneta kreacija. Sa svojim prepoznatljivim dizajnom i izvanrednom izradom, postala je izuzetno tražen modni dodatak. Lido sandala je postigla izuzetan uspeh u svetu luksuzne mode, potvrđujući svoj status kao neizostavni komad rafiniranih ljubitelja mode.
592015VBRR03125A
tire chelsea boot1

Tire boots

Gumene Bottega Veneta čizme imaju upečatljiv i inovativan dizajn koji ističe kreativnost i veštinu izrade. Imaju jedinstven đon inspirisan teksturama guma, koji celokupnoj estetici dodaju neobičan i upečatljiv element. Sa svojim prepoznatljivim izgledom i besprekornom kvalitetom, Bottega Veneta gumene čizme su izbor za ljude koji traže avangardne i modno inovativne modne komade.

Umetnost Intrecciato

‘Tkanje kožnih traka je prepoznatljiv uzorak brenda. Svaki intrećata komad, bilo da se radi o tašni, novčaniku ili modnom dodatku, utelovljuje posvećenost brenda večitoj eleganciji i izuzetnom kvalitetu.’
Veština i umetnost intrećata je složena tehnika tkanja, koju pažljivo izvode vešte zanatlije stvarajući prepoznatljiv uzorak koji je vizuelno očarava a pri tom je i izuzetno izdržljiv. Tkanje kožnih traka je prepoznatljiv uzorak brenda. Svaki intrećata komad, bilo da se radi o tašni, novčaniku ili modnom dodatku, utelovljuje posvećenost brenda večitoj eleganciji i izuzetnom kvalitetu.

Naš odabir Bottega Veneta kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

wide angle

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo o otvaranju naše nove radnje u TC Galerija.

Uskoro…​