VIP Klub

Lojalnost naših kupaca nagradili smo formiranjem Global Fashion VIP kluba, čijim članstvom ostvaruju idealne uslove za adekvatnu kupovinu. Iskusni modni savetnici, nakon obavljene kupovine, predlažu članstvo klijentima za koje su procenili da pripadaju Global Fashion modnom svetu.

Svako članstvo ima svoje prednosti, pa tako i  članstvo u Global Fashion VIP klubu. Tri VIP kartice, podeljene po bojama grupe, označavaju pripadnost klubu i aktivnost klijenta, pa tako imamo:

RED karticu koja ima više hiljada članova, SILVER karticu sa više stotina članova, dok je GOLD kartica limitirana sa brojem članova i vrlo pažljivo se bira ko može biti nosilac ovog statusnog simbola.

Za GOLD i SILVER klub vrši se selekcija klijenata, u smislu da se može postati član VIP GOLD kluba tek nakon godinu dana aktivnog članstva u SILVER ili RED klubu, ali se isto tako članstvo može i izgubiti ukoliko je član neopravdano neaktivan u VIP klubu.

RED kartice

RED klubu se može pridružiti kupovinom za ne manje od 250.000 rsd. Ovoj grupaciji se pridružuju klijenti koji pokazuju svoju hedonističku pripadnost modi i razumevanje iste.
To su novi članovi kojima ukazujemo početno poverenje, u smeru dugogodišnje saradnje i odobravamo eventualne popuste od 5% do 10%. Vlasnicima Red kartica dostupna je usluga modnog savetnika u našim Global Fashion radnjama

SILVER kartice

SILVER klubu se može pridružiti kada se aktivnom kupovinom postigne od 500.000 do 1 milion rsd godišnje. Članovi RED kluba koji pokazuju lojalnost i shvataju našu želju za vrhunskom uslugom, aktivnim članstvom i adekvatnim predstavljanjem Global Fashion brenda, posle nekog vremena mogu preći iz RED u SILVER klub.
Sa SILVER karticom odobravamo popust od 10% do 20%; dostupna je usluga modnog savetnika, kao i VIP Shopper usluga (poručivanje željenih artikala koje nemamo u maloprodajnim objektima)

GOLD kartice

GOLD klubu se ne pridružuje, već se vrši selekcija klijenata i nudi se članstvo od strane menadžmenta firme. Iznos minimalne godišnje kupovine je poverljiv, kao i broj članova. U GOLD klubu su već priznati članovi zajednice, koji su potvrdili svoj status u društvu zalaganjem u društvenoj zajednici, sa pravim društvenim vrednostima.
Za članove GOLD kluba možemo da angažujemo ličnog stilistu, gde član ima i opciju da izabere određenog stilistu ili da zameni stilistu, ukoliko mu trenutni ne odgovara. Pored usluge modnog savetnika, kao i VIP Shopper usluge (poručivanje željenih artikala koje nemamo u maloprodajnim objektima), dostupna je i posebna usluga, samo za članove GOLD kluba – kupovina u VIP Room.

* Zbog limitiranog broja kartica, molimo klijente koji čekaju VIP Gold karticu za strpljenje. Broj kartica je određen od strane vlasnika i upravnog odbora i može se menjati u izuzetnim situacijama, uz saglasnost svih

VIP PROSTOR

Ekskluzivne pogodnosti

Nakon što im vlasnik firme zvanično uruči ključ, članovi GOLD kluba će imati mogućnost da rezervišu VIP prostor u željeno vreme, sa obezbeđenim parkingom. Za potpuni ugođaj, u tom vremenskom periodu, dočekaće ih hostesa sa posluženjem (kafa/vino/aperitiv), kao i njihov modni savetnik, a po potrebi se može dogovoriti i prisustvo ličnog stiliste.

Za ovu kupovinu će biti na raspolaganju brendovi i modeli za koje je član izrazio interesovanje prilikom zakazivanja termina u VIP Room. Modni savetnik biće tu da, kao i uvek, sugeriše adekvatne modele za najavljenu priliku, a po potrebi hostesa može da prikaže kako bi taj model izgledao kada se obuče. Ideja je da se ova vrsta kupovine odvija po sistemu „iza zatvorenih vrata“ – uz vrhunsku uslugu i u skladu sa hedonističkim načinom života članova GOLD kluba.

VIP prostor

VIP soba