Tod’s je prestižni italijanski luksuzni brend poznat po izuzetnom umeću izrade i van-vremenskoj eleganciji. Sa bogatom tradicijom koja se proteže preko jednog veka, Tod’s je sinonim za besprekoran kvalitet, sofisticirani stil i posvećenost istančanim tehnikama zanatstva koje su zaslužne za izuzetan status u modnoj industriji.
istorija i nasledje
istorija i nasledje (2)

Istorija i nasleđe brenda

Tod’s, istaknuti italijanski brend visoke mode, ima bogatu istoriju ukorenjenu u veštom zanatstvu i večnoj eleganciji. Osnovan 1920. godine od strane Filipa Dela Valea, koji je prateći svoju strast usavršavao posao izrade obuće. Tokom vremena u tome je dosegao savršenstvo, a umeća i veštine je preneo na svoju decu. Nakon Drugog svetskog rata, Filipov sin Dorino nastavio je njegovim stopama i osnovao malu fabriku obuće u svom podrumu. Tek kada se Dijego, Dorinov sin, pridružio kompaniji, došlo je do rasta, od porodičnog posla do globalnog carstva.

Autentični stil, kvalitet i vrednosti porodice ostali su nezaobilazni deo kompanije u svakom pogledu. Tod’s je postao sinonim za besprekoran kvalitet i sofisticiran stil, a posvećenost brenda tradicionalnim zanatskim tehnikama i detaljima donela im je izuzetno poštovanje u svetu visoke mode.

Epohalne kreacije

Tabs patike

Inspiracija za dizajn luksuznih Tabs patika potiče iz akademskog sveta, preciznije od studenata sa prestižnog Kembridž univerziteta, koji su poznati kao Tabs. Sa svojim prepoznatljivim “kutijastim” dnom, Tod’s logom na bočnoj strani i gumiranom petom, ove patike su postale simbol brenda. Spajajući udobnost sa svestranošću, svake sezone se mogu naći u širokom izboru materijala i boja, ističući besprekoran stil i eleganciju koji su postali karakteristični za Tod’s.
decko na jahti
narandzasto plavi tabs
decko pokraj bazena
plave mokasine

Gomino mokasine

Autentična italijanska priča koja kombinuje jedinstven spoj kvaliteta I stručnosti. Od svog nastanka, Gomino mokasine su bile I ostale sinonim za eleganciju i “italijanski” stil života, koju stvaraju TOD’s zanatlije, sa najvećom brigom i pažnjom. Sama Lejdi Dajana je bila njihov veliki obožavalac, pa se često mogla videte u različitim bojama ove epohalne mokasine.

Gomino baletanka

Pravi dokaz Tod’s posvećenosti spajanju udobnosti i stila. Inovativni dizajn sa laganim i fleksibilnim đonom, pruža prijatan doživljaj tokom hodanja. Izrađene sa pažnjom na detalje, gornja meka kožna strana obavija stopalo sa izuzetnom elegancijom. Efekat oblutaka dodaje osećaj čarolije i izdvaja ove baletanke od svih drugih.

Umetnost od 100 godina i 100 koraka

Izrada jednog para Tod’s cipela je proces koji ima preko 100 koraka. Od ručnog sečenja kožnih delova do pažljive obrade, kontrole i spajanja, sve je rad veštih majstora, a svaki detalj dobija podjednaku pažnju. 

Traženje određenih nijansi i tekstura, koje zahtevaju izuzetnu delikatnost i doprinose stvaranju Tod’s izvanrednih komada traje godinama. Bez obzira da li su potrebne cipele za vožnju ili svakodnevne mokasine, Tod’s je široko priznat i visoko preporučen zbog izuzetnog zanatskog umeća i bezvremenske privlačnosti.

umetnost od 100 godina

Nаš odabir Tod's kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00