Barba Napoli je ugledan modni brend poznat po izvanrednoj izradi i prefinjenom stilu. Sa fokusom na besprekorno krojenje i korišćenje najfinijih materijala, Barba Napoli kreira luksuzne kolekcije koje odišu sofisticiranošću i elegancijom i čine ga omiljenim među zahtevnim ljubiteljima mode.
barba napoli

Istorija i nasleđe brenda

Barba Napoli, ugledni modni brend ukorenjen u italijanskom nasleđu, je oličenje elegancije i luksuza. Sa snažnim vezama sa gradom Napulj, brend se odlikuje besprekornim krojenjem, izvanrednim tkaninama i večitom sofisticiranošću. Svaki komad Barba Napoli je remek delo, pažljivo izrađen do savršenstva, što pokazuje njihovu posvećenost kvalitetu i pažnji prema detaljima. Od besprekorno krojenih odela do sofisticiranih košulja, Barba Napoli dočarava suštinu klasičnog italijanskog stila sa modernim preokretom. Sa bogatom tradicijom i nepokolebljivom posvećenošću veštini dizajniranja kolekcija visoke mode, Barba Napoli predstavlja simbol izbrušene elegancije i savršenstva u svetu mode.

Epohalne kreacije

Ručno izrađene košulje

Barba Napoli je poznat po svojim pažljivo krojenim košuljama. Ove košulje se ističu izvanrednim detaljima, kao što su kvalitetne italijanske tkanine, precizni šavovi i pažnja posvećena izradi okovratnika i manžetni. Dostupne su u različitim klasičnim i savremenim stilovima, odišući kvalitetom i zanatskom veštinom.
dress shirt 2
suit2

Napuljska krojena odela

Napuljska krojena odela postala su sinonim Barba Napoli estetike. Ova odela se izrađuju koristeći meke, lagane tkanine i ističu napuljski stil koji karakterišu prirodno spuštena ramena, visoko postavljene rukave i uzak ali udoban kroj. Savršena su ravnoteža između tradicionalne zanatske veštine i moderne sofisticiranosti.

Umetnost zanatskog rada

Umetnost zanatskog rada duboko je ukorenjena u Barba Napoli. Svaki odevni komad je pažljivo izrađen od strane veštih zanatlija, što pokazuje posvećenost brenda tradicionalnim tehnikama i pažnju prema detaljima. Od odabira najfinijih materijala do preciznog šivenja i završnih detalja, Barba Napoli ima najviše standarde zanatskog umeća. Rezultat su kolekcije besprekorno krojenih odevnih komada koji odišu elegancijom i izuzetnim kvalitetom.
craft1
craft2
craft3

Naš odabir Barba Napoli kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00