Palm Angels je prestižan modni brend koji u sebi spojio suštinu ulične kulture sa luksuzom. Kroz upečatljiv i prepoznatljiv dizajn, brend savršeno kombinuje urbane uticaje sa izuzetnom veštinom, stvarajući jedinstveni stil.
istorija

Istorija i nasleđe brenda

Frančesko Ragaci, umetnički direktor iz Milana, pokrenuo je Palm Angels 2011. godine fasciniran skejterskom kulturom Los Anđelesa. Taj projekat je postavio temelje brenda Palm Angels koji je osnovan 2015. godine. Spajajući energiju skejtbordinga sa visokom modom koja traje, Palm Angels je fascinantan izraz vizualne ozbiljnosti i provokativnih elemenata.

Ragacijev italijanski senzibilitet, prilikom izbora materijala i završne obrade, pretvara praktičnu odeću u umetnost, spajajući italijanski šarm sa autentičnom američkom skejterskom i uličnom kulturom. Palm Angels koristi simbole i slova kojima daje novo značenje, pridržavajući se Ragacijeve filozofije. Svaka kolekcija donosi nove urbane elemente, kao što su preplitanje buntovnog duha i američke gotike ili preplitanje elemenata Mod krojenja sa svetom ribolova i lova.

Epohalne kreacije

Slova i simboli

Palm Angels estetika se kreira oko autentičnih uverljivih slova, simbola i različitih mesta u svetu, što rezultira upečatljivim natpisima. Odevni komadi su pažljivo kreirani i izrađeni kako bi istovremeno bili autentični i nosivi, predstavljajući savršeno spajanje stila i zanatske veštine.
slova i simb veca
slova i simb manja

Umetničke saradnje

Saradnja sa brendovima Under Armour i Moncler donosi inovacije, novu funkcionalnost i umetnički izraz, kojim se obogaćuju odevni komadi. Ove saradnje su potpuno nov pristup kombinovanja autentične veštine izrade i hrabrih komunikacionih strategija, rezultirajući provokativnim i intrigantnim odevnim komadima.

Umetnost i skejt kultura

Palm Angels utelovljuje kulturu skejtera, prenoseći njihovu sirovu energiju i kreativnost u nosivu umetnost. Spojem mode i ulične kulture, brend slavi buntovni duh kroz hrabri dizajn i urbanu estetiku. Palm Angels je postao globalni simbol skejterskog načina života, vizuleno prikazujući umetnički izraz i individualnost ove uticajne subkulture.
skate and palms

Our selection of the Palm Angels collection

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00