Santoni

Santoni je poznati italijanski brend luksuzne obuće poznat po izvrsnom zanatstvu i pažnji prema detaljima. Sa nasleđem koje traje nekoliko decenija, brend je stekao reputaciju stvaranja elegantnih i sofisticiranih cipela koje odišu eternim stilom i besprekornim kvalitetom. Suština Santonija leži u njihovoj posvećenosti veštini zanatstva, rezultirajući cipelama koje istovremeno odišu rafiniranošću i udobnošću.
Main history pic

Istorija i nasleđe brenda

Santoni je italijanski brend luksuzne obuće osnovan 1975. godine od strane Andree Santonija. Brend je nastao u mestu Koridonija, malom gradu u regiji Marka u Italiji, gde su tradicionalne tehnike izrade obuće duboko ukorenjene. Santoni je brzo stekao priznanje zbog posvećenosti zanatstvu i visokokvalitetnih materijala, postajući sinonim za besprekornu eleganciju i luksuz. Tokom godina, brend je proširio svoju liniju proizvoda da obuhvati ne samo muške i ženske cipele, već i kožnu galanteriju i modne dodatke. Bogato nasleđe Santonija i njihova nepokolebljiva posvećenost zanatskom umeću i dalje definišu njihov uspeh kao vodećeg imena u industriji luksuzne obuće.

Epohalne kreacije

Wholecut Oxford

Wholecut Oxford predstavljaju primer minimalističkog dizajna i ističu posvećenost brenda jednostavnosti i eleganciji. Izrađene od jednog komada kože, ove cipele oličavaju rafiniranost.
Ox2
Ox1
Santoni Andrea loafer

Andrea Loafer

Izrađene ručno sa pažnjom prema detaljima, mokasine Andrea odlikuju se premijum kožnim materijalima, elegantnim izgledom i izvanrednim šavovima, stvarajući eterni i svestran izbor pogodan kako za formalne, tako i za neformalne prilike. Izuzetna udobnost i zanatsko umeće ove epohalne cipele čine ga traženim izborom među pojedincima koji cene eleganciju i rafiniranost u svojoj obući.

Monk Strap

Cipele sa kopčama Santonija predstavljaju spoj tradicionalnog dizajna i savremenog šarma, privlačeći kupce koji žele dodir modernosti u klasičnoj obući.
monk strap

Sibille

Sibille cipelica sa otvorenim petama utelovljuje suštinu autentične italijanske lepote, spajajući fluidne linije sa oštrim uglovima za savremeni i reinterpretirani osećaj senzualnosti. Ovaj izvanredan dizajn slavi savršeno spajanje elegancije i modernog šarma, čineći ga zaista fascinantnim dodatkom svakom sofisticiranom ansamblu.
he Double Buckle Sneaker
double buckel sneaker

Double Bucke Sneaker

Double Buckle Sneaker, gde se zanatstvo susreće sa eksplozijom čiste boje. Ova savremena obuća neusiljeno spaja opušteni dizajn sa ikoničnim detaljima, rezultirajući u eternom stilu koji svojim šarmom izdvaja iz mase.

Umetnost patine

Zanat Santonija sinonim je za pažnju prema detaljima i tradicionalne tehnike koje se prenose kroz generacije. Brend sa ponosom ističe svoje vešte zanatlije koji pažljivo ručno izrađuju svaku cipelu, osiguravajući preciznost i izvanredan kvalitet u svakom koraku proizvodnog procesa.

Od odabira najfinijih koža do pažljive izrade svake cipele, Santoni se fokusira na očuvanje nasleđa italijanske izrade obuće istovremeno usvajajući modernu inovaciju. Njihova stručnost ne leži samo u stvaranju lepo dizajnirane obuće, već i u postizanju izvanrednih patina završetaka i jedinstvenih ručno oslikanih detalja koji svakom paru cipela daju status umetničkog dela.

Spajanjem tradicionalnog zanatstva sa savremenom estetikom, Santoni i dalje stvara obuću koja prevazilazi trendove i odoleva vremenu, hvatajući suštinu luksuza i sofisticiranosti u svakom paru.

Naš odabir Santoni kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00