Ami Paris

AMI Paris je francuski luksuzni brend osnovan 2011. Godine. Brend je poznat po svom modernom i opuštenom dizajnu koji kombinuje eleganciju sa ležernošću. Njihovi odevni komadi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i pružaju savršeno uravnotežen spoj udobnosti i stila. Ovaj brend je postao popularan među urbanim muškarcima koji traže sofisticirane komade koji će izgledati dobro u svakoj prilici.
heritage

Istorija i nasleđe brenda

AMI Paris, osnovan 2011. godine od strane francuskog dizajnera Alexandrea Mattiussija, je brend koji je brzo stekao svoje mesto među poštovanim modnim kućama zahvaljujući svom prepoznatljivom stilu i posvećenosti kvalitetu.

Vizija Alexandrea Mattiussija za AMI Paris bila je stvaranje brenda koji bez napora spaja eleganciju sa ležernom i opuštenom estetikom. Inspirisan sopstvenim iskustvima i okolinom Pariza, Mattiussi u svaku kolekciju unosi modernu i urbano sofisticiranu notu.

Kolekcije brenda odišu bezbrižnošću, karakterističnom po čistim linijama, besprekornom kroju i visokokvalitetnim materijalima. Sa svakom narednom sezonom, AMI Paris nastavlja da inovira, čvrsto zauzimajući svoje mesto kao pionir u svetu moderne luksuzne mode.

Epohalne kreacije

Trousers

Kolekcija opuštenih pantalona koje savršeno odražavaju neformalan ali sofisticiranu estetiku. Ove pantalone su postale neizostavan deo mnogih zaljubljenika visoke mode, nudeći svestranost i udobnost bez kompromisa po pitanju stila.
1 trousers 2
1 trousers 1

Umetnost spajanja

Umetnost AMI Paris leži u sposobnosti da bez napora spoje parisku eleganciju sa daškom savremenog uličnog stila. Brend utjelovljuju savršen balans sofisticiranosti i opuštenog stila, namenjen modernim i modno osvešćenim pojedincima. AMI Paris izrađuje odevne komade koji odišu bezbrižnom šik estetikom i hvataju suštinu dinamičnog i živopisnog pariskog životnog stila. Svaki komad odražava jedinstvo visokokvalitetnih materijala, precizne izrade i mladalačkog duha, stvarajući harmoničniju klasičnih i modernih elemenata. Umetnost AMI Paris leži u sposobnosti da svakodnevne komade garderobe uzdigne na viši nivo nenametljivog luksuza, privlačeći one koji traže doterane, ali umerene modne izraze.

Naš odabir Ami Paris kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00