Fay je renomirani luksuzni modni brend sa bogatom istorijom i fokusom na izuzetnu izradu. Sa svojim kultnim radnim jaknama i kolekcijama za boravak na otvorenom, Fay je suština bezvremenske elegancije i autentičnog italijanskog stila.
fay

Istorija i nasleđe brenda

Zanimljiva istorija Fay-a datira iz ranih 1980-ih u SAD-u, kada su Diego i Andrea Della Valle otkrili interesantne radne jakne koje su nosili vatrogasci iz Mainea. Shvativši njihov potencijal, preuzeli su brend Fay, koji je bio specijalizovan za proizvodnju odeće za ribare i vatrogasce i doneli su ga u Italiju s jasnom vizijom da je prilagode urbanoj sredini.

Radna jakna brzo je postala kultna jakna, osvajajući poznavaoce mode širom sveta kao čuvena „Fay 4 Ganci“. Neprestano u procesu redizajna, danas je deo kompletnih kolekcija, a ističe se po materijalima koji su prošli tehničke tretmane, pažljivo izrađenim detaljima i izuzetno praktičnim dizajnom.
Duboko ukorenjen u tradiciju i večnu eleganciju, Fay i dalje zadržava svoju suštinu, kombinujući inovativne materijale i neprolazna obeležja koji su sinonim za autentičnu italijansku modu: stil, izvrsnost i svestranost.

Epohalne kreacije

4 Ganci

4 Ganci je kultna jakna brenda Fay koja se ističe svojim prepoznatljivim dizajnom sa četiri zakopčavanja. Ova jakna je postala simbol stila i kvaliteta, omiljena među modnim entuzijastima i poznavaocima širom sveta.
4 ganci smedja jakna opcija 1
3 ganci skoro cela devojka
3 ganci pola devojke
3 ganci pola devojke

3 Ganci

3 Ganci je poznata jakna brenda Fay, sa zatvaranjem na tri dugmeta i dizajnom koji odoleva promeni trendova. Ova jakna prikazuje posvećenost brenda kvalitetu izrade i stilu, čineći je poželjnim komadom za modne znalce.

Morning Coat

Morning Coat brenda Fay je besprekoran komad koji izražava eleganciju i sofisticiranost. Izrađen sa izuzetnom preciznošću krojenja i pažnjom posvećenom detaljima, ovaj kaput predstavlja simbol večnog kvaliteta. Sa svojim sofisticiranim dizajnom i luksuznim materijalima, ovaj kaput predstavlja izraz stila i klase.

Romantic Coat

Romantic Coat brenda Fay je izraz ženstvenosti i romantične elegancije. Sa svojim mekim linijama, raskošnim materijalima i pažljivo izrađenim detaljima, ovaj kaput odiše romantičnim šarmom. Njegova besprekorna izrada i luksuzni dizajn čine ga neodoljivim izborom za dame koje žele da izraze svoju sofisticiranu stranu.

Umetnost odeće ribara i vatrogasaca

Umetnost odeće ribara i vatrogasaca brenda Fay slavi nasleđe i veštinu ovih zanimanja. Inspirisan njihovom funkcionalnom i izdržljivom odećom, Fay prenosi ove elemente u svet mode, stvarajući komade koji su istovremeno stilski i praktični. Sa pažljivom posvećenošću detaljima i kvalitetu, kolekcija brenda Fay odaje počast tradicijama ribara i vatrogasaca dok pruža savremen i luksuzni pristup.

Naš odabir Fay kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00