Bramani Cashmere

‘Bramani Kašmir potiče od italijanskih reči „bramare“ i „mani“: želja za dodirom.’
Bramani Cashmere je prestižni modni brend poznat po svom izuzetnom pletenju. Sa potpunom kontrolom nad proizvodnim procesom, obezbeđuju apsolutnu izvrsnost u kvalitetu svojih kašmirskih modnih komada. Potiču od najfinijih vlakana dragocenih koza sa područja Gobi pustinje, Bramani Kašmir kombinuje tradicionalno nasleđe sa italijanskim krojenjem, nudeći autentične i luksuzne komade koji slave prirodu, veštinu tkanja i sofisticiranost.
history heritage

Istorija i nasleđe brenda

Modni brend Bramani Kašmir je kombinacija izvrsnosti i strasti, negovane od strane italijanskog oca i sina ne tako davnih ‘80ih godina. Inspiraciju pronalaze u lepoti Majke Zemlje, njihove kreacije spajaju tradiciju i prirodu. Svaki odevni predmet je pažljivo oblikovan od strane veštih majstora, koji sa potpunom posvećenošću unose prefinjenost u svaki detalj. Rezultat je savršeno harmoničan spoj luksuza i održivosti koji dopire do duše i osvaja čula. Kultni simbol brenda sa logotipom koji je inspirisan kompasom i ružom vetrova, a koji može da se premešta, simbolizuje posvećenost istraživanju i stalnoj potrazi za novim horizontima. Neprekidno pomerajući granice, Stone Island koristi najnaprednije materijale i proizvodne metode kako bi stvorio izvanredne komade koji postavljaju nove standarde funkcionalnosti i elegancije. Sa svojom nepokolebljivom predanošću tehničkim veštinama i vrhunskom kvalitetu, Stone Island ostaje sinonim za avangardnu luksuznu savremenu modu.

Epohalne kreacije

Elegancija kašmira

Mongolska priroda pleni svojom neukrotivom prostranošću i očaravajućom lepotom, pružajući istinsku duhovnu inspiraciju. Kada nosite Bramani Cashmere, osetićete zagrljaj prirode koji vas obuzima. Njihova pletiva utelovljuju suštinu ove veličanstvene zemlje, podsećajući nosioce na harmoniju između prirode i tkanja.
cashmere elegance1

Umetnost tkanja harmonije

Gobi pustinja, poznata po ekstremnoj klimi i divljim pejzažima, krije skriveno blago – najfinija kašmirska vlakna. Ova surova sredina omogućava dragocenim životinjama da razviju najčistiju zimsku dlaku, koju potom lokalni pastiri nežno češljaju kako bi obezbedili najmekši i najdragoceniji kašmir. Bramani Cashmere podržava etički i ekološki odgovorne pristupe tokom proizvodnje kašmira, uz poštovanje prirode, dobrobiti životinja i podršku lokalnim zajednicama. Dragoceni kašmir putuje do Italije, gde pravo umeće krojenja čeka, a zanatlije sa ponosom tkaju najređe materijale sa italijanskom veštinom. Rezultat je autentičan izgled koji odiše elegancijom i sofisticiranošću.

Naš izbor Bramani Cashmere kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

Global Fashion 6

ponedeljak / nedelja: 10.00 – 22.00

Outlet Store

wide angle

ponedeljak / petak: 11.00 – 19.00
subota: 10.00 do 18.00