Loro Piana

“Kvalitet bez kompromisa.“

Loro Piana otelotvoruje vanvremenski luksuz i sofisticiranost kroz izvrsnost zanata i pažnju prema detaljima. Sa nasleđem koje se proteže više od devet decenija, takođe se ističe po tome što koristi najfinije prirodne materijale, poput kašmira i vikuñe, postavši simbol neuporedivog kvaliteta i ekskluzivnosti. Elegancija, tradicija i predanost samoodrživoj proizvodnji definišu samu bit Loro Piane i čine je voljenom ikonom u svetu mode.

history and heritage

Istorija i nasleđe brenda

Modni brend Loro Piana osnovao je Pietro Loro Piana 1924. godine kao trgovac tekstilom u Triveru, malom gradiću na severu Italije. U početku se kompanija usredsredila na proizvodnju finih tkanina od plemenitih vlakana poput kašmira, merino vune i vikuñe. Tokom godina, Loro Piana je proširila svoj asortiman proizvoda kako bi uključila luksuznu odeću i modne dodatke, stekavši priznanje zbog iznimnog zanatstva i predanosti očuvanju tradicionalnih tehnika. Uzdizanje modnog Brenda usledilo je je 1970-ih kada je predstavio svetu -baby kašmir, retko i nevervatno mekano vlakno dobijeno iz poddlake jarića Hircus, čime je osnažila svoju poziciju kao lidera u ekskluzivnoj proizvodnji luksuznih tekstila. Loro Piana i dalje neguje svoje nasleđe održavajući bliske odnose s uzgajivačima i čuvajući integritet prirodnih materijala, te ostaje simbol trajne elegancije i prestiža u svetu mode.

Epohalne kreacije

Cashmere Sweaters

Džemperi od kašmira Loro Piana iznimno su poželjni zbog svoje mekoće, topline i besprekorne izrade. Veština modnog brenda u radu s kašmirom donela je reputaciju stvaranja nekih od najfinijih kašmirskih odevnih predmeta u svetu.
cashemere sweaters1
cashmere sweaters2

Baby Cashmere Coats

Uvođenje -baby kašmira, veoma dragocenog i retkog vlakna, revolucioniralo je industriju luksuzne mode. Baby kašmirski kaputi i jakne Loro Piana traženi su zbog neuporedive mekoće, lagane strukture i luksuznog izgleda.
coat1
coat2
coat
Traveller jacket1
traveller jacket2

Traveller Jacket

Loro Piana Traveller Jacket je elegantan i raznovrstan modni komad namenjen modernim svetskim putnicima. Izrađena sa potpisnom Storm System tehnologijom marke, ova jakna pruža zaštitu od vremenskih uslova, istovremeno ostajući lagana i prozračna, čineći je idealnim saputnikom za sva putovanja, bilo da su poslovna ili rekreativna.

Vicuña Scarves and Shawls

Vikuña je jedno od najređih i najskupljih vlakana na svetu, a marame i šalovi od vikuñe Loro Piana predstavljaju vrhunac luksuza. Poznati po iznimnoj toplini i prefinjenom dizajnu, ovi komadi su cenjeni među istinskim modnim poznavaocima.
outwear2
outwear1

Strom System Outwear

Storm System tehnologija Loro Piana je poznata po stvaranju visokokvalitetne i vodootporne Outwear odeće sa istom posvećenošću kako stilu tako I funkcionalnosti. Njihovi kaputi i jakne pružaju zaštitu I udobnost održavajući elegantan i sofisticiran izgled.

Summer Walk Loafers

Summer Walk Loafers postale su ikoničan izbor obuće za one koji traže udobnost i stil. Ručno izrađene od meke i glatke kože, ove mokasine su idealne za opuštene šetnje i simbolizuju posvećenost modnog brenda besprekornom zanatstvu.

Umetnost prirodnih vlakana

Loro Piana je poznata po Izvanrednoj umetnosti pletenja, gde se luksuz i zanatska veština prepliću. Modni brend sa nasleđem koje seže čak do 1924. godine, savršeno je usavršio umetnost rada sa najfinijim prirodnim vlaknima kao što su kašmir, merino vuna i vikuña, stvarajući pleteninu koja utelovljuje neospornu mekoću i kvalitet. Svaki odevni predmet je izraz izvrsnosti I maksimalne predanosti, pažljivo izrađen tradicionalnim tehnikama i inovativnom tehnologijom kako bi osigurao dugotrajnost i besprekornu eleganciju. Od raskošnih džempera od kašmira do složenih pletenih kardigana, kolekcije pletenine Loro Piana prikazuju njihovu umetničku viziju, postižući savršen sklad između funkcionalnosti i stila. Loro Piana ne prestaje da osvaja svet svojom besprekornom izradom, stilom I okom za najsitnije detalje.

Naš odabir Loro Piana kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

wide angle

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo o otvaranju naše nove radnje u TC Galerija.

Uskoro…​