Šta želite izraziti svojom odećom i načinom života?

Kaže se da je stil produžetak karaktera, sklad onoga ko ste i kako izgledate. 

Lični stilista je usluga u skladu sa hedonističkim životom ljubitelja visoke mode i poštovalaca modnih brendova, a cilj Global Fashion brenda jeste da takvu uslugu i pruži.

Zašto bi Vam bio potreban lični stilista? Da prepozna čemu težite u modi, da shvati vaš životni ritam i predloži brendove, iz našeg portfolija, uz koje ćete svoj stil prikazati na najbolji način.

„Stil je lična stvar.  Nema veze sa modom. Moda se menja, stil je zauvek.“
Ralph Lauren

Prilikom kupovine u Global Fashion radnjama naši modni savetnici su tu da kupovinu učine lakšom, da učestvuju u odabiru artikala i adekvatno Vas informišu o svemu što Global Fashion brend ima u ponudi. 

Prema Vašoj želji, u kupovinu možemo uključiti i jednog od ličnih stilista sa kojima sarađujemo. Lični stilista će dati smernice da biste došli do izgleda koji svojim stilom želite da prikažete, da Vas uputi na modne brendove, iz naše ponude, koji predstavljaju željeni stil i uklopi za Vas modne kombinacije. Na Vaš zahtev, a u dogovorenom vremenskom period, lični stilista će Vam biti na raspolaganju i pružiti uslugu u skladu sa Vašim hedonističkim životnim stilom.

Prepustite se svom stilisti

Naš je cilj da pružimo uslugu na vrhunskom nivou!