Hogan

‘Hogan znači stil i inovacija’
Hogan je modni brend poznat po svojim savremenim i sofisticiranim dizajnovima koji bez napora spajaju luksuz i casual stil. Sa fokusom na visokokvalitetne materijale i pažljivu izradu, Hogan nudi modernu i raznovrsnu obuću i dodatke koji su namenjeni pojedincima koji traže sofisticirani, ali I malo opušteniji stil.
hogan

Istorija i nasleđe

Hogan je italijanski modni brend koji je osnovan 1986. godine kao deo veće luksuzne grupe Tod’s S.p.A. Brend je prvobitno stekao popularnost zbog inovativnog pristupa ležernoj obući, posebno zbog epohalnih dizajnova patika. Tokom godina, Hogan je proširio svoj asortiman I počeo je da proizvodi i torbe, modne dodatke kao I total look kolekcije, zadržavajući reputaciju kombinovanja luksuza sa savremenom i sportskom estetikom. Danas, Hogan nastavlja da bude prominentan brend na globalnom modnom tržištu, slavljen zbog svog visokokvalitetnog modnog dizajna.

Epohalne kreacije

Hogan Interactive Sneakers

Već preko dve decenije, Hogan Interactive patika stoji kao ikona stila, utelovljujući vremešni i neponovljivi način života. Njena ležerna elegancija i savremena šik estetika ostaju neprevaziđeni, čineći je neospornom zvezdom svih Hogan kolekcija, slavljene od strane modnih entuzijasta širom sveta.
Interactive2
interactive1
MAX H222

Hogan Maxi H222 Platform Sneakers

Ova linija platformskih patika pruža smelo i podignuto izdanje sa robustnim đonom, obezbeđujući dodatnu visinu, komfor i stilski izraz. Kombinacija premium materijala i savremenog dizajna učinila ih je posebno istaknutim na modnoj sceni.

Hogan H Tot bag

Hogan H tašna se ističe kao vrhunac elegancije u kolekciji brenda, postigavši ogromnu popularnost. Sa prepoznatljivim „H“ logom koji diskretno krasi tašnu, ovo delikatno dizajnirano remek-delo kombinuje sofisticiranost i praktičnost, pružajući neodoljivu opciju za svakodnevnu upotrebu.

Umetnost tkanja elegancije i praktičnosti

Otkrijte očaravajuću priču o Hoganu, italijanskom modnom brendu proslavljenom po svom izvanrednom načinu izrade. Sa bogatim nasleđem ukorenjenim u ljubavi prema visokokvalitetnim materijalima, Hogan tka eleganciju i izdržljivost u svaku kreaciju, pažljivo birajući samo najfinije kože i tekstile. Pažnja prema detaljima i harmonično spajanje tradicionalnih tehnika sa inovativnim rešenjima rezultira modnim remek-delima koja izdržavaju test vremena. Uz negovanje svojih zanatskih korena i održivu viziju, Hoganova priča nastavlja da opčinjava modne zaljubljenike širom sveta, osvajajući srca svojim magičnim i beskrajno modernim kreacijama.

Naš izbor Hogan kolekcije

Exclusive Store 1

image00006

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00
nedelja: 12.00 – 20.00

Exclusive Store 2

wide angle

ponedeljak / subota: 09.00 – 21.00

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo o otvaranju naše nove radnje u TC Galerija.

Uskoro…​